La Vaporella

Serviciu Clienți

021 599 8888

 

 

Luni – Duminică 8 - 20

Ce este tehnologia inovativa  NO CALC a boilerului gamei La Vaporella?

Inovativul boilerul cu sistem NO CALC, previne efectele negative ale depunerilor de calcar, pentru o durata de viata mai lunga, fara operatiuni de mententa. Design-ul special cu dispozitiv de colectare a calcarului si filtru anti calcar - retin chiar si cele mai mici particule de calcar si protejeaza componentelor boilerului in mod activ, pentru mai mult timp. Aliajul special din aluminiu, neutralizeaza efectele impuritatilor din apa de la robinet.

Ce insemana programul UNIVERSAL (pentru modelel XT100C, XM80R si XM80C)?

Cu programul UNIVERSAL puteti calca orice tip de tesatura: de la jeans la lana, de la in la matase, fara sa ajustati presiunea si temperatura, econimisind timp si efort. 

Ce este functia STEAM PULSE?

Functia  STEAM PULSE emite automat abur la intervale regulate, fara a fi necesar sa actionati butonul de emisie abur in mod constant, reducand efortul depus de degete si incheieturi. Pentru a o activa, apasati de doua ori pe butonul de abur. Pentru dezactivare apasati doar o data. Excelenta pentru calcatul vertical.

De ce nu ramane functia Turbo activata continuu?

Functia Turbo actioneaza maximum 10 minute, apoi la Vaporella se intoarce automat la programul UNIVERSAL (pentru modelele XT100C, XM80R si XM80C) sau la programul ECO (pentru modelul XB60C). Pentru a o reactiva, pozitionati butonul din nou la functia TURBO.

Ce inseamna ca talpa garanteaza un efect "plan"?

Datorita tehnologiei inovative 360 ° FLUID CURVE si canalelor din talpa, aburul puternic concentrat in varf, este distribuit in mod uniform pe suprafata talpii, creand o "perna"de abur. Aceasta ridica usor talpa pentru a aluneca mai bine pe material. 

Pot sa usuc tesaturile?

Da, puteti sa uscati materialele cu fierul de calcat, selectand programul SILK (matase). Pentru modelele  XB60C si XB50C, retineti sa pozitionati butonul la cea mai joasa temperatura sau la modelul potrivit de tesatura.

Cum pot seta temperatura fierului pentru modelele XT100C, XM80R si XM80C?

Aceste modele au fier "inteligent": pentru a potrivi temperatura, selectati tipul de material si La Vaporella va seta automat temperatura. 

Cum repornesc fierul din functia stand-by?

Doar pozitionati butonul in dreptul programului dorit.

Cum obtin garantia de 10 ani?

Pentru a activa garantia de 10 ani, contactati serviciul clienti Polti in termen de 30 de zile de la achizitionare. 

Ce acopera garantia de 10 ani?

Garantia de 10 ani acopera DOAR  deteriorarea sistemului boilerului La Vaporella  (sistemul de conectare, boilerul si valva selenoida) cauzate de calcar. 

Ce semnifica luminile LED colorate de pe maner?

  • Cand lumina albastra este aprinsa: statia a atins temperatura necesara si este gata de utilizare.
  • Cand lumina albastra este aprinsa si intermitenta: temperatura fierului a scazut/ a fost setata pentru un program cu temperatura mai scazuta decat cel initial. Imediat ce ajunge la temperatura necesara, lumina albastra nu va mai fi intermitenta. 
  • Cand lumina portocalie este intemitenta: fierul se incalzeste. Cand ajunge la temperatura necesara, lumina nu va mai fi albastra. 
  • Cand se aprinde lumina rosie: fierul a ramas fara apa. Umpleti rezervorul cu apa.
  • Cand lumina rosie este intermitenta: aparatul intampina o problema. Opriti lucrul, opriti fierul si deconectati-l de la priza. Daca problema persista, contactati un centru de asistenta service. 
  • Cand toate luminile sunt intermitente: aparatul intampina o problema. Opriti lucrul, opriti aparatul si deconectati-l de la priza. Daca problema persista, contactati un centru de asistenta service. 

Ce fel de apa sa folosesc?

Gama La Vaporella a fost proiectata sa functioneze cu apa de la robinet. Nu folositi niciodata apa distilata, demineralizata, apa de ploaie sau cu aditivi (amidon, perfumuri), apa cu arome sau apa produsa de alte elecrocasnice (filtre sau dedurizatoare). Acestea nu sunt in conformitate cu sectiunea din manualul de utilizare: Ce fel de apa sa folosim? Utilizarea lor conduce la pierderea garantiei.

Pot utiliza un produs anti-calcar?

Singur produs anti-calcar permis pentru gama La Vaporella este Kalstop. Utilizarea altui produs conduce la pierderea garantiei. 

Pot accesa boilerul pentru a-l curata?

Nu, dataorita sistemului inovativ NO CALC LONGLIFE BOILER TECHNOLOGY al gamei La Vaporella, nu sunt necesare curatatea sau alte activitati de mentenanta. 

Daca nu am acces la boiler, trebuie sa-l duc la unitatea service pentru curatare?

Nu, nu sunt necesare operatiuni de curatare.