Forzaspira

Serviciu Clienți

021 599 8888

 

 

Luni – Duminică 8 - 20

Care este diferenta dintre un aspirator cyclonic si unul multi-cyclonic?

Tehologia Cyclonica se bazeaza pe prezenta unui singur ciclon mare in recipientul de colectare a prafului. Acesta este capabil sa separe particulele mici de praf de cele mari cu ajutorul puterii generate de ciclon. Tehnologia multi-cyclonica asigura prezenta mai multor cicloni mai maici pe langa cel mare principal care cresc nivelul de filtare separand particulele mici de praf.

Ce este filtrul HEPA?

Filtrul HEPA este un sistem de filtrare care consta intr-un set de microfibre asamblate in mai multe straturi si separate cu folie subtire de aluminiu. Perticulele de praf, alergeni si polen din aer, sunt captate si retinute pentru a nu se reintoarce in mediul inconjurator. Datorita eficientei lor, filtrele HEPA sau EPA fac parte din categoria "absolute filters"; sunt capabile sa retina o cantitate de particule de la 85% la 99.995% in functie de clasa de care apartin.

Pentru ce utilizam peria Turbo (Turbo Brush)?

Uneori puterea inalta de aspirare nu este suficienta: firele de par si parul animalelor de companie raman intre fibrele tesaturilor facand operatiunea de curatenie foarte dificila. Actiunea mecanica a perilor din peria Turbo (si din mini peria Turbo) separa fibrele din covoare si carpete, permitand o aspirare in profunzime si o inlaturare mai eficienta a murdariei.

De ce dureaza mai mult bateriile Lithium-ion?

Bateriile Lithium-ion (Li-Ion) construiesc rapid energie si nu sufera de efectul de memorie, astfel incat pot fi incarcate chiar daca nu s-au golit complet si consuma energia foarte incet.

Este recomandat orice tip de detergent pentru aspiratorul meu de geamuri?

Aspiratoarele de geam Forzaspira spala si usuca suprafetele cu orice tip de detergent.

Putem utiliza Forzaspira orizontal?

Da, aspiratoarele de geam Forzaspira pot fi utlizate atat vertical cat si orizontal pentru a curata suprafete cum ar fi: geamuri, oglinzi, faianta, cabine de dus sau mese lacuite. Buretele din baza de colectare retine umiditatea si previne scurgerile.