Forzaspira Lecologico

Serviciu Clienți

021 599 8888

 

 

Luni – Duminică 8 - 20

Care sunt beneficiile aspiratoarelor cu filtare prin apa?

Este important de stiut ca, majoritatea aspiratoarelor conventionale, cu sa sau fara sac, elibereaza mult din praful aspirat inapoi in aer, astfel incat murdaria, acarienii si germenii raman in circulatie. Filtrul de apa “capteaza” si “retine” praful. Functioneaza prin gernerarea unui vartej de apa care impinge praful catre fundul recipientului de colectare si il retine in intreior fara sa-l imprastie. La aspiratoarele conventionale este necesarea schimbarea sacului periodic, eliberand inevitabil si praf. Cu filtrul de apa, dupa ce am terminat curatenia, pur si simplu varsam apa din recipientul de colectare si praful si murdaria vor fi spalate, fara a fi eliberate inapoi in aer. 

Ce aspira aspiratorul Forzaspira Lecologico?

Aspiratorul Forzaspira Lecologico aspira toate suprafetele pe care le aspira si aspiratoarele conventionale: praf, orez, cafea macinata, pamant, fire de par si parul animalelor de companie, firimituri, etc. Aspira praful fin, polenul si acarienii, fara a se bloca sau sa-si piarde din putere, deorece vartejul de apa mentine orificiile desfundate mereu. Si, cand alte aspiratoare se opresc, Lecologico continua sa aspire si sa colecteze praful pe care alte aspiratoare nu l-ar aspira, inclusiv substante umede cum ar fi: sos tomat varsat, oua sparte (cu tot cu coaja) sau lichide: lapte sau suc.

Unde ajunge murdaria aspirata?

Toata murdaria este captata in filtrul de apa Eco-Active. Sistemul de filtrare patentat, se asigura ca nici cele mai fine particule de acarieni de praf nu se vor mai intoarce in circulatie (in aer). Astfel, Forzaspira Lecologico purifica aerul in timp ce faceti curatenie. 

Ce este filtru EcoActive ?

Filtrul EcoActive este o adevarata bariera datorita efectului creat de vartejul de apa, permitand patrunderea aerului in apa prin furtunul de aspirare. Vartejul de apa capteaza praful in timp ce aspirati si dumneavoastra doar aruncati apa murdara. 

Ce beneficii ofera filtrul EcoActive Filter?

Datorita filtrului EcoActive se elimina schimbatul neplacut al sacilor si bacteriile si germenii nu se mai inmultesc in sac. Tot ce aveti de facut este sa clatiti vasul si Forzaspira Lecologico este curat si gata de a fi utilizat din nou.

Cum curatam vasul?

Cand ati terminat curatenia, puteti scoate recipientul rapid si sa il goliti doar prin varsare si sa il clatiti la jetul de apa. Va sugeram ca inainte sa depozitati aspiratorul, sa montati vasul curat si sa aspirati 1 l de apa. Dupa ce il goliti din nou veti avea un echipament perfect curat inclusiv in interiorul furtunului. 

Este adevarat ca Lecologico va ajuta sa economisiti energie?

Dupa 10 minute de utilizare a unui aspirator clasic sacul de praf sau recipientul de colectare sunt pline: puterea motorului este redusa si consuma mai multa energie. Puterea de aspirare a lui Leoclogico ramane constanta gratie filtrului de apa si in acest fel, cu aceeasi uprafata aspirata, faceti economie la factura de energie.

Pentru ce se foloseste Bioecologico?

Bioecologico este o soluti naturala anti spuma si in acelasi timp un foarte placut odorizant de camera. A fost special produs pentru a se folosi impreuna cu filtrul de apa al lui Forzaspira Lecologico si Vaporetto Lecoaspira. Bioecologico previne spumarea excesiva si elimina mirosurile neplacute din recipientul de colectare, eliberand un parfum placut in mediul inconjurator.

Lecologico purifica aerul?

Toate aspiratoarele aspira, dar Lecologico purifica si aerul in timp ce aspira. Sistemul sau de filtrare include un filtru de apa EcoActive si un filtru EPA suficiente pentru a retine chiar si cele mai mici impuritati si sa intoarca aer mai sanatos in incapere. Filtrul EPA se foloseste in mod normal in activitatile profesionale care necesita igiena sporita cum ar fi spitalele. Puterea sa de filtare este certificata.

Este Lecologico eficient in prevenirea alergiilor?

Bineinteles, deoarece gratie barierei de apa si a filtrului EcoActive, nici particulele de acarieni de praf microscopice nu se reintorc in aer. Din acest motiv, British Allergy Foundation, compania englezeasca care certifica produsele destinate utilizarii de catre persoanele cu alergii, a acordat lui Lecologico sigiliul sau “Seal of Approval” pentru un produs eficient in eliminarea acarienilor de praf. Daca esti alergic la parul animalelor, accesoriile care il insotesc pe Lecologico, va ofera solutia perfecta, inclusiv o mini perie Turbo pentru indepartarea parului de naimale de pe scarile mochetate si din interiorul auto.

Este Lecologico potrivit pentru aspirarea suprafetelor delicate?

Lecologico este ideal pentru toate tipurile de pardoseli, chiar si cele mai delicate datorita periei Parchet (inclusa sau optionala in functie de model) cu peri delicati din par natural de cal si roti din cauciuc moale care garanteaza delicatetea maxima.