Termeni & Conditii

Serviciu Clienți

021 599 8888

 

 

Luni – Duminică 8 - 20

Polti Romania  – este denumirea comerciala a LDP Consulting & Distribution Srl, persoana juridica de nationalitate romana, avand sediul social in Bucuresti, Strada Murgeni nr.59, sector 3, Corp C2, Parter, avand numar de ordine in Registrul Comertului J40/2380/2013, Cod Unic de inregistrare fiscala RO31273752.

Prezentele condiţii se aplică utilizării acestui site web: www.polti.ro.
Prin accesarea acestui site web şi/sau prin plasarea unei comenzi, sunteţi de acord să respectaţi aceste condiţii.

Utilizarea acestui site web presupune acceptarea acestor condiţii, indiferent dacă alegeţi să vă înregistraţi sau să comandaţi de la compania noastră in calitate de vizitator.
În cazul în care nu acceptaţi aceste condiţii, nu utilizaţi acest site web.

1. INTRODUCERE 
1.1 Veţi putea accesa majoritatea secţiunilor acestui site web fără înregistrarea datelor dvs. în baza noastră de date. Anumite secţiuni ale acestui site web sunt accesibile doar dacă vă înregistraţi.
1.2 Aceste condiţii de utilizare pot fi revizuite oricând prin actualizarea acestei postări. Vă recomandăm să verificaţi acest site web din când în când pentru a revedea aceste condiţii deoarece acestea sunt obligatorii pentru dvs. Anumite prevederi din aceste condiţii pot fi înlocuite de avize sau termeni juridici menţionate în mod expres şi localizate pe pagini specifice ale acestui site web. Dacă nu doriţi să acceptaţi alte noi termene şi condiţii după publicarea prezentului aviz, nu ar trebui să mai utilizaţi acest site web.

  1. DOCUMENTE CONTRACTUALE

2.1 Prin inregistrarea unei Comenzi pe Site, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic, sms  sau e-mail) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile comerciale.

2.2 Notificarea primita de catre Cumparator, dupa efectuarea Comenzii are rol de informare si nu reprezinta acceptarea Comenzii. Aceasta notificare se face electronic (e-mail), sms  sau telefonic.

2.3 Pentru motive justificate, Vanzatorul isi rezerva dreptul de a modifica cantitatea Bunurilor si/sau Serviciilor din Comanda. Daca modifica cantitatea de Bunuri si/sau Servicii din Comanda va anunta Cumparatorul la adresa de e-mail sau la numarul de telefon puse la dispozitia Vanzatorului la efectuarea Comenzii si va returna suma achitata.

2.4.Contractul se considera incheiat intre Vanzator si Cumparator in momentul primirii de catre Cumparator de la Vanzator, prin intermediul postei electronice si/sau SMS a notificarii de expediere a Comenzii.

2.5 Pentru Comenzile ce urmeaza a fi livrate la showroom-urile si punctele de livrare Polti Romania preturile si rezervarile Bunurilor si/sau Serviciilor sunt valabile 72 (sapte zeci si doua) de ore de la inregistrarea Comenzii de catre Cumparator.

2.6 Documentul si informatiile puse la dispozitie de catre Vanzator pe Site vor sta la baza Contractului, in completarea acestuia fiind certificatul de garantie emis de catre Vanzator pentru Bunurile achizitionate.

  1. POLITICA DE VANZARE ONLINE

3.1 Accesul in vederea efectuarii unei Comenzi ii este permis oricarui Client/Cumparator.
Pentru motive justificate POLTI Romania isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul Clientului/Cumparatorului in vederea efectuarii unei Comenzi si/sau la unele din modalitatile de plata acceptate, in cazul in care considera ca in baza conduitei sau a activitatii Clientului/Cumparatorului pe Site, actiunile acestuia ar putea prejudicia in vreun fel Polti Romania. In oricare dintre aceste cazuri, Clientul/Cumparatorul se poate adresa Departamentului de Relatii cu Clientii al Polti Romania, pentru a fi informat cu privire la motivele care au condus la aplicarea masurilor susmentionate.

3.2 Comunicarea cu Vanzatorul se poate realiza prin interactiunea directa cu acesta sau prin adresele mentionate la sectiunea “contact” din Site. Vanzatorul are libertatea de a gestiona informatiile primite fara a fi nevoit sa aduca justificari pentru aceasta.

3.3 In cazul unui volum de trafic neobisnuit de mare provenit din partea unei retele de internet, Polti Romania  isi rezerva dreptul de a cere Clientilor/Cumparatorilor introducerea manuala a codurilor de validare de tip captcha, in vedere protejarii informatiei din cadrul Site-ului.

3.4 Polti Romania poate publica pe Site informatii despre Bunuri si/sau Servicii si/sau promotii practicate de catre acesta, intr-o anumita perioada de timp si in limita stocului disponibil.

3.5 Toate tarifele aferente Bunurilor si/sau Serviciilor prezentate pe Site sunt exprimate in lei (RON) si includ T.V.A.

3.6 In conditiile prevazute de lege, pretul Bunurilor electronice afisat pe Site, include Taxa de timbru verde. In cazul in care Clientul/Cumparatorul solicita detalii cu privire la suma exacta adaugata la pretul Bunului, acesta va contacta Departamentul de Relatii cu Clientii Polti Romania.

3.7 In cazul platilor online Vanzatorul nu este/nu poate fi facut responsabil pentru niciun alt cost suplimentar suportat de Cumparator, incluzand dar nelimitandu-se la comisioane de conversie valutara aplicate de catre banca emitenta a cardului acestuia, in cazul in care moneda de emitere a acestuia difera de RON. Responsabilitatea pentru aceasta actiune o poarta numai Cumparatorul.

3.8 Toate informatiile folosite pentru descrierea Bunurilor si/sau a Serviciilor disponibile pe Site (imagini statice/dinamice/ prezentari multimedia/ etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Vanzatorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.

3.9 Dupa 14 (paisprezece) zile de la achizitionarea unui Bun sau Serviciu, Cumparatorului i se va solicita inscrierea unui Review legat de Bunul sau Serviciul achizitionat. Solicitarea va fi transmisa catre adresa de email inscrisa de Cumparator in Cont. In acest fel, Cumparatorul contribuie la informarea altor posibili Utilizatori/ Clienti/ Cumparatori de pe Site si se implica activ in dezvoltarea de noi Servicii si in detalierea cat mai completa a caracteristicilor Bunurilor.

  1. CESIONAREA SI SUBCONTRACTAREA

4.1 Vanzatorul poate cesiona si/sau subcontracta o terta parte pentru Servicii ce tin de onorarea Comenzii, cu informarea Cumparatorului, nefiind necesar acordul acestuia. Vanzatorul va fi intotdeauna responsabil fata de Cumparator pentru toate obligatiile contractuale.

5. DREPTUL LA PROPRIETATE INTELECTUALA SI INDUSTRIALA

5.1 Aveţi autorizaţia de a printa şi de a descărca extrase ale acestui site web pentru uz personal în următoarele condiţii: (a) documentele sau graficele aferente de pe acest site web nu sunt modificate în niciun fel; (b) graficele de pe acest site web sunt utilizate separat de textele care le însoţesc; şi (c) drepturile de autor şi avizele privind marca înregistrată precum şi prezentul aviz de autorizare apar pe toate copiile.
5.2 Cu excepţia cazului în care se dispune altfel, drepturile de autor şi alte drepturi de proprietate intelectuală asupra tuturor materialelor de pe acest site web (inclusiv fără limitare fotografiile şi imaginile grafice) sunt deţinute de noi sau de către licenţiatorii noştri. În sensul acestor condiţii, orice utilizare de extrase din acest site web altele decât cele în conformitate cu clauza 5.1 de mai sus în orice alt scop este interzisă. În cazul încălcării oricăreia dintre prezentele condiţii, permisiunea de a utiliza acest site web este automat retrasă şi trebuie să distrugeţi imediat toate extrasele descărcate sau listate de pe acest site web.
5.3 Sub rezerva clauzei 5.1 mai sus, nicio parte a acestui site web nu poate fi reprodusă sau stocată pe oricare alt site web sau inclusă într-un alt sistem sau serviciu electronic de recuperare public sau privat fără permisiunea noastră prealabilă scrisă.
5.4 Toate drepturile neacordate în mod expres prin aceste termene şi condiţii sunt rezervate.

  1. COMANDA

6.1 Clientul/Cumparatorul poate efectua Comenzi pe Site, prin adaugarea Bunurilor si/sau Serviciilor dorite in cosul de cumparaturi, urmand a finaliza Comanda efectuand plata prin una dintre modalitatile indicate expres. Odata adaugat in cosul de cumparaturi, un Bun si/sau un Serviciu este disponibil pentru achizitie in masura in care exista stoc disponibil pentru aceasta. Adaugarea unui Bun/Serviciu in cosul de cumparaturi, in lipsa finalizarii Comenzii, nu atrage dupa sine inregistrarea unei comenzi, implicit nici rezervarea automata a Bunului/Serviciului.

6.2 Prin finalizarea Comenzii Cumparatorul consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii Comenzii.

6.3 Prin finalizarea Comenzii, Cumparatorul consimte ca Vanzatorul poate sa il contacteze, prin orice mijloc disponibil / agreat de Vanzator, in orice situatie in care este necesara contactarea Cumparatorului.

6.4 Vanzatorul poate anula Comanda efectuata de catre Cumparator, in urma unei notificari prealabile adresate Cumparatorului, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri:

6.4.1 Neacceptarea de catre banca emitenta a cardului Cumparatorului, a tranzactiei, in cazul platii online;
6.4.2 Invalidarea tranzactiei de catre procesatorul de carduri agreat de Polti , in cazul platii online;
6.4.3 Datele furnizate de catre Client/Cumparator, pe site sunt incomplete si/sau incorecte;

6.5 Cumparatorul are dreptul sa se retraga din Contract, respectiv sa returneze un Bun sau sa renunțe la un Serviciu, în termen de 14 zile calendaristice, fara invocarea niciunui motiv si fara a suporta alte costuri decât cele de livrare.

Astfel, potrivit OUG nr 34/2014, perioada de returnare a unui Bun sau renunțare la un Serviciu expiră în termen de 14 zile de la:

– ziua în care Cumparatorul intră în posesia fizică a ultimului Bun – în cazul în care Cumparatorul comandă printr-o singură comandă produse multiple care vor fi livrate separat

– ziua în care Cumparatorul intră în posesia fizică a ultimului Bun sau a ultimei piese – în cazul livrării unui produs care constă din mai multe loturi sau piese

6.6 In cazul in care Cumparatorul decide sa se retraga din Contract, acesta va putea completa online formularul de retur ce se regaseste la adresa: Formular Online Retur

6.7 In cazul in care Clientul/Cumparatorul solicita retragerea din Contract in cadrul termenului legal de retragere din contract, trebuie sa returneze si eventualele cadouri care au insotit produsul respectiv. In cazul in care Comanda este achitata, Vanzatorul va rambursa suma in maxim 14 (paisprezece) zile de la data informarii Vanzatorului de catre Cumparator asupra deciziei sale de retragere din Contract. Suma va fi returnata dupa cum urmeaza:

6.7.1 Pentru Comenzile achitate cu card online ->prin restituire in contul din care a fost efectuata plata;
6.7.2 Pentru Comenzile achitate cu Op/ramburs/ Card bancar-> prin virament bancar;

6.8 Vanzatorul va putea amana rambursarea sumei pana la primirea Bunurilor vandute sau pana la primirea unei dovezi conform careia acestea au fost expediate, in cazul in care nu s-a oferit sa recupereze el insusi Bunurile (se va lua data cea mai recenta).

6.9 In cazul in care un Bun si/sau Serviciu comandat de catre Cumparator, nu poate fi livrat de catre Vanzator, acesta din urma va informa Clientul/Cumparatorul asupra acestui fapt si va returna in contul Cumparatorului contravaloarea Bunului si/sau Serviciului, in termen de maxim 7 (sapte) zile de la data la care Vanzatorul a luat la cunostinta acest fapt sau de la data la care Cumparatorul si-a exprimat in mod expres intentia de reziliere a Contractului.

6.10 Precomanda: are rol informativ de rezervare a produsului.

Vanzatorul poate anula Precomanda efectuata de catre Cumparator, in urma unei notificari prealabile adresate Cumparatorului, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese.

6.11 Vanzătorul poate anula comanda/comenzile adăugate, abuziv de catre Cumpărător cu cont fals sau care refuză comanda la curierat.

   7. CONFIDENTIALITATE 

Politica de confidentialitate promovata de LDP Consulting & Distribution SRL explica in ce mod utilizam noi orice tip de informatie personala pe care ne-o puteti oferi pe parcursul utilizarii site-ului sau plasarii unei comenzi online.

Informatie personala inseamna orice tip de informatie care va identifica pe dumneavoastra in nume personal (de exemplu numele dumneavoastra, adresa sau telefonul).

LDP Consulting & Distribution SRL nu va vinde, inchiria sau distribui informatiile colectate nimanui. Colectam informatiile pentru a putea onora comenziile si pentru a servi cat mai bine clientii nostri cu informatii complete referitoare la starea comenziilor sau a livrarii. Informatiile colectate includ: numele, adresa de livrare, adresa de facturare sau numerele de telefon. Informatiile referitoare la cartile de credit nu vor fi colectate sau salvate de catre noi.

In orice moment puteti modifica sau sterge din baza noastra de date informatiile pe care ni le-ati oferit. Daca doriti sa modificati datele dumneavoastra personale aflate in posesia noastra, va rugam sa ne contactati prin telefon la numarul: 021.599.88.88.

Vom incerca sa va informam daca apar schimbari in politica noastra de confidentialitate care pot afecta modul in care utilizam informatia furnizata de dumneavoastra. Cu toate acestea, noi ii incurajam pe utilizatori sa fie responsabili in ceea ce priveste confidentialitatea datelor personale si sa verifice din cand in cand regulile stipulate de aceasta politica, pentru a-si reactualiza preferintele.

Suntem bucurosi sa primim intrebarile si comentariile dumneavoastra referitoare la orice aspect de confidentialitate.

In cazul in care aveti asemenea comentarii sau in cazul in care doriti sa formulati o reclamatie referitoare la modul in care utilizam datele dumneavoastra personale, va rugam sa ne contactati prin telefon la numarul: 021.599.88.88.

Datele dumneavoastra sunt prelucrate de LDP Consulting & Distribution Srl potrivit notificarii inscrisa sub nr. 21180 in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal – ANSPDCP.

 8.PUBLICITATE

8.1 Newsletterele Polti sunt transmise prin intermediul partenerilor specializati si agreati de Polti. Astfel, sunt asigurate confidentialitatea si securitatea informatiilor.

8.2 In momentul in care, Clientul isi creaza un Cont pe Site, are posibilitatea sa isi exprime acordul cu privire la primirea de Newslettere.

Clientul isi poate modifica optiunea cu privire la acordul emis catre Vanzator in orice moment:

8.2.1 Prin contactarea Polti in acest sens.

8.2.2 Prin modificarea setarilor din Contul de client .

8.2.3 Prin accesarea link-ului de dezabonare afisat in mesajele comerciale primite de la Vanzator.

8.2.4 Renuntarea la primirea Newslettere-lor nu implica renuntarea la acceptul dat pentru prezentul Document.

9.FACTURARE – PLATA

9.1 Preturile Bunurilor si Serviciilor afisate in cadrul site-ului www.polti.ro includ T.V.A. conform legislatiei in vigoare.

9.2 Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in fiecare Comanda. Vanzatorul va emite catre Cumparator o factura pentru Bunurile si Serviciile livrate, obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.

9.3 Vanzatorul va transmite Cumparatorului factura aferenta Comenzii ce contine Bunuri si/sau Servicii vandute de Polti Romania, precum şi pentru orice alte plati aferente Comenzii, exclusiv in format electronic, prin transmiterea facturii in prin posta electronica, la adresa de e-mail mentionata de Cumparator in Contul sau.

9.4 Pentru o corecta comunicare a facturii aferente Comenzii, Cumparatorului ii revin obligatiile de a-si actualiza ori de cate ori este cazul datele din Contul sau si de a accesa informatiile si documentele aferente fiecarei Comenzi, existente in Cont.

9.5 Prin aceasta modalitate de comunicare Cumparatorul, accesand Contul sau, va detine o evidenta a facturilor emise de Polti Romania, putandu-le salva si arhiva la randul sau in orice moment si in orice modalitate pe care o doreste.

9.6 Prin trimiterea Comenzii, Cumparatorul isi exprima acordul sa primeasca facturile in format electronic  prin intermediul postei electronice, la adresa de e-mail mentionata in Contul sau.

9.7 In cazul in care aceste informatii sunt indisponibile mai mult de 48 (patruzecisiopt) de ore in Cont, te rugam sa ne sesizezi acest aspect pe adresa de mail: suport@polti.ro

 

9.8 Pentru motive de securitate a Tranzactiilor Clientul/ Utilizatorul/ Cumparatorul este sfatuit sa nu ramana logat pe Site si sa nu seteze optiunea de logare automata pe dispozitivele mobile. Divulgarea parolei de acces in cont nu este permisa si se recomanda folosirea unei parole cu caracter puternic de securitate (de ex.: sa contina cel putin opt caractere, incluzand litere mari, litere mici, cifre si caractere speciale).

10. Livrarea Comenzilor

Produsele comercializate de catre Polti Romania sunt livrate folosind serviciile de curierat rapid Cargus sau FunCourier

10.1 Termenul de livrare este de 24-48 ore, in functie de destinatia fiecarui colet.

10.2 În perioadele aglomerate cum ar fi Black Friday, termenul de livrare se poate prelungi pana la  1 7 zile lucratoare.

10.3 Toate produsele sunt noi si livrate in ambalajul original al producatorului.

10.4 Comenzile cu valoare mai mare de 300 lei beneficiaza de livrare Gratuita.

10.5 Taxa de livrare pentru comenzile cu valoare mai mica de 300 lei este de 20 lei.

11. Garantie

11.1 Produsele Polti sunt insotite de o garantie de 24 de luni de la data cumpararii .

11.2 Orice defecte cauzate de materialele sau manopera necorespunzatoare vor fi remediate gratuit pe parcursul perioadei mentionate mai sus.

11.3 Garantia intra in vigoare la data cumpararii (sau la data livrarii, daca aceasta este ulterioara datei cumpararii). Trebuie sa furnizati dovezi care sa ateste achizitionarea sau livrarea inainte de repararea dispozitivului in baza garantiei.
11.4 Orice lucrari de reparatii efectuate fara furnizarea dovezilor specificate mai sus vor fi facturate. In consecinta, pastrati factura pe parcursul perioadei de garantie.

11.5 Garantia se supune urmatoarelor prevederi:

11.5.1 Garantia nu acopera daunele accidentale, utilizarea necorespunzatoare, piesele de cabinet, manerele sferice sau articolele consumabile, precum becuri, prize, sigurante, cabluri sau filtre,componentele si accesoriile din material plastic sau cele casabile , nu fac obiectul garantiei.

11.5.2 Produsele trebuie utilizate in conformitate cu instructiunile cuprinse in manual. Acestea trebuie sa fie utilizate exclusiv in scopurile indicate. In cazul in care produsul este utilizat in strainatate, garantia poate deveni invalida. Cu toate acestea, vom depune intotdeauna eforturile necesare pentru a va furniza asistenta in noua dvs. tara de resedinta.

11.5.3 Garantia devine invalida in cazul in care produsul este deteriorat in timpul repararii de catre un centru altul decat un Centru de Service autorizat de Polti sau este revandut.

11.5.4 Polti nu isi asuma responsabilitatea pentru daunele accidentale sau indirecte.
In cazul unei caderi de tensiune, va rugam sa consultati manualul de instructiuni si sa verificati toate prizele, sigurantele si alimentarea cu energie electrica.

11.6 In cadrul termenului de garantie de conformitate producatorul reparainlocuieste sau restituie contravaloarea produsului, conform LG449/2003, Art.11, Alineat 2. Perioada de timp stabilita de remediere a reparatiei nu poate depasi 15 zile calendaristice de la data la care cumparatorul a adus la cunostinta vanzatorului lipsa de conformitate a produsului.

11.7 Bunul reclamat defect in perioada de garantie trebuie prezentat direct la cel mai apropiat centru de service mentionat in certificat. Acest centru autorizat de producator va prelua intreaga responsabilitate a rezolvarii garantiei. Service Autorizat Polti / Pecef Tehnica – Call CENTER 0344.40.30.30

11.8 Lipsa certificatului de garantie al Bunului trebuie semnalata in maxim 48 (patruzecisiopt) de ore de la receptia marfii pe adresa suport@polti.ro. Orice sesizare ulterioara nu va fi luata in considerare.

In cazul unei probleme legate de produsul dvs., va recomandam sa apelati la:
Service Autorizat Polti / Pecef Tehnica – Call CENTER 0344.40.30.30

11.9 In cazul Bunurilor resigilate, certificatul de garantie este emis de catre Polti Romania , iar garantia poate sa acopere o perioada diferita fata de perioada de garantie a aceluiasi Bun nou, sigilat. Perioada de garantie este specificata in certificatul de garantie pentru fiecare Bun resigilat in parte sau pe ofertele active din site .

11.10 Conditiile de utilizare, manipulare si transportare a unui Bun resigilat sunt aceleasi cu cele de la produsele sigilate si beneficiaza de aceleasi servicii daca nu este stipulat altfel in pagina produsului.

12. TRANSFERUL PROPRIETATII BUNURILOR

Proprietatea asupra Bunurilor va fi transferata la livrare, dupa efectuarea platii din partea Cumparatorului in locatia indicata in Comanda (intelegand prin livrare – semnarea de primire a documentului de transport furnizat de curier sau semnarea de primire pe factura fiscala in cazul livrarilor efectuate de personalul Vanzatorului).

  1. RASPUNDERE

14.1 Vanzatorul nu poate fi responsabil pentru daune de orice fel pe care Cumparatorul sau oricare terta parte o poate suferi ca rezultat al indeplinirii de catre Vanzator a oricarei din obligatiile sale conform Comenzii si pentru daune care rezulta din utilizarea Bunurilor si Serviciilor dupa livrare si in special pentru pierderea acestora.

14.2 Prin crearea si utilizarea Contului, Clientul / Utilizatorul/ Cumparatorul isi asuma raspunderea pentru mentinerea confidentialitatii datelor de Cont (user si parola) si pentru gestionarea accesarii Contului, si, in masura permisa de legislatia in vigoare, este responsabil de activitatea derulata prin intermediul Contului sau.

14.3 Prin crearea Contului si/sau utilizarea Continutului si/sau plasarea Comenzilor, Clientul / Utilizatorul/ Cumparatorul accepta in mod expres si fara echivoc Termenii si conditiile Site-ului in ultima versiune actualizata care este comunicata in cadrul Site-ului, existenta la data crearii Contului si/sau utilizarii continutului si/sau la data plasarii Comenzii.

14.4 Ulterior crearii Contului utilizarea Continutului echivaleaza cu acceptarea modificarilor intervenite asupra Termenilor si Conditiilor Site-ului si/sau a versiunilor actualizate ale Termenilor si Conditiilor Site-ului.

14.5 Termenii si Conditiile Site-ului pot fi modificati oricand de catre Polti Romnaia, acestia fiind opozabili Clientilor / Utilizatorilor/ Cumparatorilor de la data afisarii in Site.Acceptarea Termenilor si Conditiilor Site-ului se confirma prin bifarea checkboxului corespunzator din Site si/sau prin trimiterea Comenzii si/sau prin efectuarea unei plati online.

15.FORTA MAJORA

15.1 Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare la termen si/sau in mod corespunzator, total sau partial este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.

15.2  Daca in termen de 15 (cincisprezece) zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu inceteaza fiecare parte va avea dreptul sa notifice celeilalte parti incetarea de plin drept a Contractului fara ca vreuna dintre ele sa poata pretinde celeilalte alte daune-interese.

  1. LEGEA APLICABILA – JURISDICTIA

Prezentul Contract este supus legii romane. Eventualele litigii aparute intre Polti Romania si Clienti / Cumparatori se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente din Municipiul Bucuresti.