Experimentele și datele științifice confirmă eficiența aburului inclusiv împotriva Coronavirusului

Experimentele și datele științifice confirmă eficiența aburului inclusiv împotriva Coronavirusului (Covid-19)

Dacă deții un aparat de curățat cu aburi POLTI poți adopta măsuri de prevenție fără a recurge la produse chimice poluante.
Aburul ajunge oriunde, distrugând și eliminând până la 99,99% din viruși, germeni și bacterii* de pe suprafețele lavabile din casă, inclusiv Coronavirus*

De ce este important să igienizăm suprafețele?  

Atunci când strănutăm sau tușim, microorganismele migrează pe suprafețe precum mobilă, pardoseli, haine și pot fi transportate oriunde.
De aceea este important să adoptăm obiceiuri igienice corecte atât pentru noi înșine și pentru cei din jur cât și în interiorul căminului nostru.
În acest demers aburul este un aliat puternic întrucât poate fi folosit pe foarte multe suprafețe și chiar pe saltele, perne, coșuri de gunoi pentru a garanta eliminarea virușilor, a germenilor și a bacteriilor.

Ministerul Sănătății din ITALIA a emis un decalog al comportamentelor ce trebuie adoptate pe care vă rugăm să-l puneți în practică, la fel cum facem și noi.
În cadrul filialelor noastre dezinfectăm zilnic spațiile comune, băile și birourile cu ajutorul aburului, un bun înlocuitor al produselor chimice.

*Teste efectuate de laboratoare independente pe cele mai răspândite microorganisme atestă faptul că aparatele de curățat cu aburi Polti omoară și elimină până la 99,99% din viruși, germeni și bacterii.

*În baza experimentelor și a datelor științifice, aburul produselor POLTI omoară și elimină până la 99,99% din virușii, germenii și bacteriile care se află în locuință, inclusiv coronavirus (Covid-19)

Suport clienti Luni - Vineri 10 - 18

0744322276 suport@polti.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat in wishlist!

A fost sters din wishlist!