Eficienta aburului:

curata si igienizeaza in mod natural

Eficienta lui Polti Vaporetto impotriva acarienilor si alergenilor demonstrata de catre testele de laborator

Universitatea Cambridge si Spitalul Dermatologic din Lyon au testat Polti Vaporetto pentru a-i determina eficienta in comparatie cu un aspirator clasic, in eliminarea acarienilor de prtaf si a acarienilor de scabie.

Universitatea Cambridge University a comparat doua covoare si doua saltele continand acarieni vii. Un covor si o saltea au fost curatate cu un aspirator clasic si celelalte cu Vaporetto. Apoi acarienii vii de de pe mostre au fost numarati printr-un test numit E.L.I.S.A.: Vaporetto a eliminat 97% dintre ei de pe coovor si 98% din cei de pe saltea, reducand alergenii la 86%. Aspiratorul clasic a eliminat doar 57% dintre acarieni si 46% dintre alergeni.

Spitalul Dermatologic din Lyon a testat eficienta lui Vaporetto pentru decontaminarea lenjeriilor de pat si a camerelor infestate cu acarieni de scabie. Acestia au fost eliminati dupa doar 5 secunde de expunerea la jetul de abur al lui Vaporetto. 

efficacia-vap-int1

Vaporetto: solutia naturala impotriva acarienilor de praf si alergenilor

Aceste rezultate nu lasa loc de interpretari: temperatura ridicata (120°C) si presiunea ridicata (de la 3 pana la 6 bari) a lui Vaporetto si Vaporetto Lecoaspira, nu numai ca reduc drastic numarul acarienilor de praf vii dar si neutralizeaza alergenii pe care acestia ii produc, oferind o extraordinara si puternica actiune de decontaminare. 

Rezultatele de mai sus au fost confirmate si de catre British Allergy Foundation, care a premiat atat Vaporetto cat si Vaporetto Lecoaspira si aspiratoarele cu filtru de apa Lecologico Forzaspira, cu Seal of Approval pentru eficienta acestor produse in eliminarea acarienilor.

pulizia-a-vap-int2