Eficienta aburului:

curata si igienizeaza in mod natural

Studiile clinice demonstreaza eficienta SANI SYSTEM pentru dezinfectarea profesionala

Polti Sani System a fost supus la numeroase teste clinice si de laborator, atat in Italia cat si in strainatate, confirmand siguranta si eficienta utilizarii lui Sani System in reducerea incarcaturii microbiene.

Metoda de dezinfectare Polti Sani System ar trebui utilizata oriunde contaminarea microbiana trebuie tinuta sub control si redusa la cea mai mic nivel de siguranta posibil cum ar fi: spatiile destinate ingrijirii sanatatii, industrie, sisteme de transport, hoteluri, companii de alimentatie publica.

Rezultatele au aratat ca este posibil sa se obtina rezultate mai bune cu aceasta metoda inovativa de dezinfectare decat cu metodele traditionale. 

sani-system

Aceste asunt testele efectuate pentru a demonstra eficienta Polti Sani System 

1Evaluarea eficientei Polti Sani System impotriva virusurilor (h1n1)

Biolab Laboratory, Vimodrone (Milan), Italy
 EficienteA Polti Sani System impotriva virusurilor a fost evaluata conform cu standardele europene EN 14476.
Testul efectuat de catre laboratorul Biolab Laboratory din Vimodrone (provincia Milano) a aratat ca Sani System a fost si mai eficient decat solicita standardele europene, in scaderea incarcaturii virale a virusului H1n1.
Polti Sani System a fost capabil sa reduca incarcatura virala cu peste 99.99 % in doar 15 seconds, obtinand astfel o reducere de peste 4 ordine logaritmice.

2Evaluarea reducerii activitatii incarcaturii microbiene intr-un laborator microbiologic 

Cantonal Institute of Microbiology, Bellinzona, Switzerland
Dezinfectarea cu Polti Sani System s-a dovedit eficienta in reducerea incarcaturii bacteriene pe o suprafata de lucru contaminata cu urmatoarele micro organisme: Escherichia coli, coagualase-negative Staphylococcus, Klebsiella pneumoniaez si Proteus mirabilis.

3Testarea eficientei Polti Sani System in eliminarea infestarii cu Cimex Lectularius (plosnite)

Pest 2000&Pest 3000 - Pest Control Management Services, Milan, Italy
Testele de laborator au demonstrat ca Sani System este capabil sa elimine toate oualele si intr-o proportie seminificativan si stadiile mobile (adulti and nimfe) printr-o singura trecere.
Testele din teren au demonstrat ca Sani System a eliminat complet infestarea prin doua sau trei tratamente. Utilizarea combinata a aburului impreuna cu HPMed a permis si dezagregarea substantei vascoasa care leaga ouale de suprafete, inlaturarea mirosului specific de plosnite si eliminarea excrementelor acestora.

4Evaluarea activitatii la MRSA

Cantonal Institute of Microbiology, Bellinzona, Switzerland
Activitatea bactericida a Polti Sani System in ceea ce priveste doua tulpini de Staphylococcus Aureus (MRSA) rezisten la Methycillin - a fost analizata pe doua tipuri de suprafete.
Utilizarea Polti Sani System 30 de secunde s-a dovedit eficienta in dezinfectarea diverselor materiale cum ar fi blaturile de inox si melmina, cu o reducere a incarcaturii bacteriene de pana la 4 ordine logaritmice, in timp ce pe suprafetele ceramice a fost gasit un reziduu bacterian din cea mai rezistenta tulpina MRSA.

sani-system2

5Evaluarea toxicitatii acute prin inhalare

Chemservice Laboratory, Milan, Italy
Rezultatele obtinute cu ajutorul testelor de laborator efectuate in vivo pentru toxicitate acuta prin inhalare (pe sobolani), au aratat ca solutia HPMed nu se clasifica conform sistemului de clasificare si etichetare GHS (Globally Harmonised System) la cea mai inalta concentratie in care poate fi gasita ("Unclassified, because no effects were observed at the maximum achievable concentration").

6Dezinfectarea in spital si comparatia cu metodele de dezinfectare conventionale 

Orthopaedics and Traumatology Unit and Microbiology Unit, San Carlo Borromeo Hospital, Milan, Italy
Polti Sani System a dovedit ca are actiune cu privire la cateva bacterii Gram pozitive si Gram negative si diferite tipuri de ciuperci.
Actiunea sa anti microbiana s-a regasit pe echipamente, in camere, pe materiale cum ar fi plastic, metal sau sticla. In conditii standard de operare, dezinfectarea efectuata cu Sani System, a condus la o reducere totala a incarcaturii microbiene de pana la 91.6%, in comparatie cu pana la 88.8% utilizand metodele conventionale (solutie de hypochlorit de sodiu) pentru toate suprafetele exceptand suprafetele din metal pe care s-a utilizat o solutie de  0.5 % polifeenol.

7Eficienta Polti Sani System in reducerea incarcaturii microbiene pe suprafete 

Swinburne University of Technology, Australia
30 seconde de utilizare a Polti Sani System a fost eficienta in reducerea incarcaturii microbiene cu pana la 100% pentru bacteriile Gram pozitive reprezentative, bacteriile Gram negative, ciuperci si drojdie de bere.
30 de secunde de tratament cu Polti Sani System a redus incarcatura bacteriana endosporica cu pana la 97%.

8Studiu de evaluare dermatologica

Chelab Laboratory, Treviso, Italy
Rezultatele obtinute prin testele patch, utilizate pentru a examina compatibilitatea pielii pe voluntari sanatosi, au aratat ca solutia HPMED aplicata in conditii non ocluzive pe pielea a 20 de voluntari sanatosi, a produs un index de iritatie medie 0 si din acest motiv nu a fost clasificata conform GHS (Globally Harmonised System).

sani-system3