Eficienta aburului:

curata si igienizeaza in mod natural

Solutia finala si naturala impotriva plosnitelor

Aburul uscat si supra incalzit generat de Polti Cimex Eradicator si Steam Desinfector s-a dovedit a fi o solutie inovativa si eficienta de a elimina provocarile cu plosnitele.

Functia speciala a acestui sistem este tipul de abur, care dupa ce este generat in boiler, la fel ca in generatoarele de abur conventionale, este supra incalzit in duza de emisie (patentata la nivel international de catre Polti) pana la temperatutra maxima de 180°C.
In momentul emiterii, aburul este amestecat cu solutia de curatare HPMed, o solutie bazata pe apa si alcool care contine metasilicat de sodiu si carbonat de sodiu, care pot fi utilizate in prezenta oamenilor. 
Jetul de abur la 180°C este capabil sa elimine insectele adulte, larvele si oualele deoarece cauzeaza un soc termic.

cimex1

Testele de laborator au demonstrat eficienta lui Cimex Eradicator si Steam Desinfector 

Experimentele in vitro si in campurile de testare, au demonstarat eficienta aburului uscat si supra incalzit in eliminarea rapida a plosnitelor.

In testele de laborator (efectuate de Pest2000), au fost utilizate o varietate de materiale (lemn, textil, metal, etc.) pentru a reproduce in mod artificial cele mai comune locuri in care se formeaza cuiburile de plosnite.

In toate aceste simulari s-au folosit insecte adulte si larve (teste efectuate pe plosnite in stadiile de dezvoltare) sau femele gestante (teste efectuate pe oua).
Un singur tratament cu abur uscat si supra incalzit la o viteza de aproximativ 10 cm/sec a fost capabil sa elimine toate ouale prezente si intr-o mare masura insectele adulte si cele in faza de larve.

In campurile de testare, au fost selectate locuri ca hoteluri, case particulare si au fost tratate cu abur uscat si supra incalzit.
Rezultatele obtinute prin aceste teste au fost foarte pozitive: 100% oua si 90% insecte eliminate.

cimex2

Aburul dezinfecteaza in mod natural 

Spre deosebire de produsele chimice, care necesita trei sau patru tratamente pentru a obtine o dezinfestare completa, aburul uscat si supra emis de Cimex Eradicator si Steam Desinfector, elimina complet infestarea dupa doua sau trei tratamente. Tratamentul local cu abur uscat si supra incalzit s-a demonstrat a fi eficient in eliminarea plosnitelor si reprezinta o alternativa mai rapida cu impact redus asupra mediului inconjurator, decat utilizarea chimicalelor cu potential toxic.

In plus, dezinfestarea cu insecticidele chimice convetionale necesita evacuarea completa si ventilarea spatiilor inainte de a putea fi utilizate din nou, ceea ce implica un timp mare de asteptare.
Aburul uscat si supra incalzit poate fi utilizat chiar si cand sunt oameni in camera, deoarece amestecul de abur uscat, saturat si supraincalzit cu solutia HPMED nu este daunator oamenilor.

Datorita caracteristicilor tehnice si versatilitaii lor, Cimex Eradicator si Steam Disinfector sunt solutia perfecta pentru eliminarea eficienta a infestarilor cu plosnite in trenuri, autobuze, nave, si alte mijloace de transport in comun - rapid, simplu si in siguranta pentru sanatatea oamenilor.