Eficienta aburului:

curata si igienizeaza in mod natural

Studii clinice: Steam Disinfector impotriva bacteriilor, virusurilor, plosnitelor, acarienilor de praf 

Eficienta lui Steam Disinfector a fost demonstrata prin mai multe teste de laborator.

Bacteriile (Staphylococcus aureus, Escherichia coli, Pseudomonas aeruginosa, Enterococcus hirae) si ciupercile (Aspergillus niger and Candida albicans ) testate sunt responsabile pentru diferite tipuri de infectii. Ele se intalnesc frecvent pe suprafetele din casa, in filtrele aparatelor de aer conditionat, in scurgerile din baie, pe plante, chiar si in apa si sapun.

Rezultatele obtinute arata ca Steam Disinfector este capabil doar intr-un minut de utilizare sa elimine in totalitate incarcatura bacteriana de pe suprafetele contaminate. Acest rezultat depaseste cu mult pragul minim de eficienta solicitata de standardele europene*.

steam-disinfector

Steam Disinfector este eficient si impotriva virusului H1N1 

Steam Disinfector a obtinut rezultate excelente impotriva virusului H1N1, responsabil pentru gripa de tipul -A, atingand limitele inferioare cerute in conformitate cu standardele corespunzatoare** ca urmare a aplicarii de doar 15 secunde.
Steam Disinfector s-a dovedit extrem de util ca o solutie la problema plosnitelor (Cimex Lectularius).
Sistemul s-a dovedit a fi extrem de eficient pentru eradicarea totala a insectelor si s-a dovedit capabil sa elimine insectele adulte, larvele si ouale, cu avantaje multiple fata de pesticidele traditionale. 

Aburul Polti neutralizeaza acarienii de praf si alergenii

Universitate Cambridge a stabilit ca aburul Polti elimina 98% din acarienii de praf din covoare si saltele si reduce alergenii cu pana la 86%.

Spitalul Dermatologic din Lyon a demonstrat ca aburul Polti distruge radical acarienii de scabie, una dintre cele mai rezistente specii, in doar 5 secunde.

O solutie de dezinfectare sigura

Solutia dezinfectanta HPMed utilizata cu Polti Sani System a fost supusa unor teste de laborator apofundate pentru a se asigura ca se poate utiliza in deplina siguranta. In termen de toxicitate, HPMed nu se clasifica dupa sistemul de clasificare si etichetare GHS (Globally Harmonised System), la cea mai inalta concentratie in care poate fi gasita. Rezultatele obtinute in timpul testelor de evaluare dermatologica au aratat ca HPMed, aplicat in conditii non-ocluzive pe pielea sanatoasa a 20 de voluntari, a cauzat un index 0 de iritatie medie si din acest motiv nu a fost clasificat conform GHS (Globally Harmonised System).
HPMed a fost supus testelor si poate fi emis impreuna cu aburul in prezenta oamenilor. 
*EN13697, necesita cel putin o reducere de 4-log la bacterii si o reducere de 3-log pentru ciuperci.
**EN14476, necesita cel putin o reducere de 4-log la virusuri.