e-Cloth

E-cloth: modul revolutionar de a curata

Revolutia E-Cloth

E-cloth: la rivoluzione del pulito

De peste 20 de ani, e-cloth a schimbat modalitatea de a face curatenie in casa, utilizand doar apa.

Cu ajutorul produselor E-Cloth, puteti curata in profunzime fara a utiliza chimicale. Volumul fibrelor lavetelor e-cloth trecute peste suprafata, ofera o curatare mai profunda decat curatarea cu ajutorul chimicalelor. Cele 480,000 de fibre pe cm² le ofera o enorma putere de curatare. Fibrele se despart, capteaza si indeparteaza grasimea, murdaria si bacteriile, utilizand doar apa. Suprafetele sunt curatate atat de eficient incat stralucesc.
Utilizand fibre de inalta calitate, construirea fiecarei lavete este selectata special pentru scopul final, verificand marimea fibrelor, modul in care fibrele sunt procesate, densitatea si viteza de absorbtie. Depasesc cu usurinta performantele lavetelor clasice, fabricate din fibre similare dar de mai slaba calitate.

E-cloth: la rivoluzione del pulito

Mai bine din punct de vedere stiintific: performante superioare

Utilizand lavetele e-cloth puteti curata mai bine, mai rapid si cu mai putin efort. Lavetele e-cloths au 480,000 fibre pe cm², ceea ce le ofera exceptionala putere de curatare. Pe masura ce treceti cu laveta peste suprafete, apa, uleiul, murdaria, grasimea si bacteriile sunt prinse in fibre si sunt eliberate cu usurinta prin clatire.

Exista o laveta e-cloth pentru fiecare suprafata de curatat; caracteristicile de performanta ale fiecarei lavete sunt determinate de:

  • Calitatea firelor utilizate
  • Greutatea pe cm² de laveta/li>
  • Procentajul amestecului de nylon si poliester
  • Metoda utilizata pentru despicarea fibrelor.
  • Daca materialul este tesut sau tricotat si calitatea acestor procedee
E-cloth: la rivoluzione del pulito

Prietenos cu mediul inconjurator

Metodele pe care le utilizam cu totii pentru curatarea casei au un impact serios asupra mediului. Prosoapele de hartie si servetelele umede ajung la depozitele de deseuri sau sunt incinerate si au un impact major asupra mediului inconjurator. Exista un impact semnificativ asupra mediului inconjurator prin producerea solutiilor chimice de curatare si prin utilizarea acestor in curatarea casei, in plus fata de impactul reziduurilor care ajung la chiuveta si apoi isi croiesc drumul catre rauri si oceane.
Lavetele e-cloths sunt produse din fibre facute manual si au impact asupra mediului bine inteles, dar nu sunt impregnate si nici nu folosesc solutii chimice. Faptul ca dureaza trei ani si pot fi spalate in masina de spalat de 300 de ori, insemana ca impactul asupra mediului inconjurator este mult mai redus, decat alte produse de curatenie.

E-cloth: la rivoluzione del pulito

De ce sa ne asumam riscul?

Incuiem solutiile chimice de curatat in dulapuri unde nu pot fi gasite de copii, deoarece le recunostem pericolul potential. Dar nu luam in considerare cum ne afecteaza pe noi si pe copii nostri aceleasi solutii chimice pulverizate si ramase pe suprafete. Nu luam in calcul nici riscurile la care ne expunem in timpul operatiunilor de curatenie prin utilizarea solutiilor chimice.
De obicei este adaugat parfumant la solutiile de curatare, dar acestea nu sunt intodeauna ce par a fi. E-cloths utilizeaza doar apa pentru a curata grasimea, murdaria si bacteriile.

E-cloth: la rivoluzione del pulito

Fara alergii in casa dumneavoastra, cu ajutorul E-Cloth

Este posibil sa nu va dati seama, dar solutiile chimice de curatat pe care le folsiti in casa pot fi un real pericol pentru dumneavoastra si copii dumneavoastra, deoarece 40 % dintre cazurile de astm si alergii sunt declansate de chimicale.
Cand cautati o alternativa, tot ce aveti nevoie este o laveta e-cloth si apa.

E-cloth: la rivoluzione del pulito

E-cloth dureaza ani de zile si nu mai sunt necesare solutiile de curatat scumpe

E-cloths au o garantie de 3ani/300 de spalari la masina de spalat si prin curatarea doar cu apa reduc necesarul de chimicale din gospodarie cu pana la 90%. Nu mai este nevoie sa cheltuiti bani pe chimicale si detergenti sau alte materiale pentru curatenie care se deterioreaza rapid.

 Descopera acum produsele premium e-cloth acum si in Romania  e-cloth lavete din microfibra premium

There are no products matching the selection.

serviciile Polti