Ce zici de posibilitatea de a curata si dezinfecta in acelasi timp? Aburul elimina alergenii, germenii si bacteriile, astfel incat, vei putea sa transformi acarienii din saltele in amintiri neplacute si, pe deasupra, vei improspata si aerul din casa.

Aparatele de curatat cu abur sunt foarte eficiente pentru o multitudine de suprafete, inclusiv pentru covoare si carpete, robinete, corpuri de baie, oglinzi si ferestre, plite, aragaz, calorifere, dulapuri, draperii si chiar imbracaminte.


Ce poate fi mai folositor decat niste aparate de curatat cu abur, care sa te ajute sa cureti lucrurile care iti plac si, in acelasi timp, sa-i protejezi pe cei pe care-i iubesti? Aceste aparate pot fi utilizate si in preajma copiilor si a animalelor de companie, mai ales pentru ca nu necesita folosirea substantelor chimice.


Astfel, vei putea sa ai o locuinta impecabila, fara a fi nevoie sa depui prea mult efort. Spune adio zilelor grele de curatenie, in care foloseai numeroase produse pline de chimicale, daunatoare sanatatii si pielii tale. Lasa in urma buretii si alte accesorii de care te foloseai pentru indepartarea grasimii si a calcarului.

Cum igenizezi cu Moppy toata casa


Experimentele și datele științifice confirmă eficiența aburului inclusiv împotriva Coronavirusului (Covid-19)

Dacă deții un aparat de curățat cu aburi POLTI poți adopta măsuri de prevenție fără a recurge la produse chimice poluante.
Aburul ajunge oriunde, distrugând și eliminând până la 99,99% din viruși, germeni și bacterii* de pe suprafețele lavabile din casă, inclusiv Coronavirus*

De ce este important să igienizăm suprafețele?  

Atunci când strănutăm sau tușim, microorganismele migrează pe suprafețe precum mobilă, pardoseli, haine și pot fi transportate oriunde.
De aceea este important să adoptăm obiceiuri igienice corecte atât pentru noi înșine și pentru cei din jur cât și în interiorul căminului nostru.
În acest demers aburul este un aliat puternic întrucât poate fi folosit pe foarte multe suprafețe și chiar pe saltele, perne, coșuri de gunoi pentru a garanta eliminarea virușilor, a germenilor și a bacteriilor.

Ministerul Sănătății din ITALIA a emis un decalog al comportamentelor ce trebuie adoptate pe care vă rugăm să-l puneți în practică, la fel cum facem și noi.
În cadrul filialelor noastre dezinfectăm zilnic spațiile comune, băile și birourile cu ajutorul aburului, un bun înlocuitor al produselor chimice.

Suport clienti Luni - Vineri 10 - 18

0744322276 suport@polti.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat in wishlist!