Istoria Brand-ului

Brand-ul Polti povestit prin cei mai importanti pasi ai companiei.

storia-logo1

1980

Istoricul logo Polti, degetul care emite un jet de abur, este adanc inradacinat si foarte cunoscut atat in Italia cat si in strainatate, datorita multiplelor sponsorizari din mediul sportiv, in special ciclism.

storia-logo2

1998

Polti se adreseaza familiilor prin sloganul "Più facile, più felici" (Mai usor, Mai fericiti), pentru a-si exprima  angajamentul de a imbogati viata de zi cu zi prin mai multe aparate electocasnice de inalta calitate si eficienta.

storia-logo3

2007

Puterea inovativa Polti este sumarizata in noul slogan "innovative by nature" (Inovativ prin natura): semnatura unui brand care crede in, respecta si s-a nascut din natura.

storia-logo4

2014

Brand-ul si logo-ul au fost inspirate dintr-un episod particular si semnificativ din istoria Polti: dopul de siguranta. Un patent care a facut diferenta in comparatie cu produsele concurentei, in materie de inovatie si viziune. "Natural" exprima simplitatea unei lumi in care sa traim, respectand atat oamenii cat si mediul inconjurator. "Home feeling" este sentimentul care se refera la familiile italiene, la valorile si spontaneitatea lor.

storia-1920storia-mobile

Sfaturile Polti

Sugestões para limpar a casa antes de ir de férias


"Como organizar a limpeza da casa antes de sair?"

Aprenda a ler as etiquetas da roupa


"Como ler as instruções e interpretar os símbolos"

De volta à escola: preparamo-nos para atacar as manchas


"As manchas da roupa e batas: todos os truques para eliminá-las"

serviciile Polti