Forzaspira

Forzaspira: aspirator fara sac
Logo Forzaspira

Puterea de aspirare

Forzaspira: aspirator cu maxima putere de aspirare

Forzaspira: gama de aspiratoare fara sac

Ingrijirea casei usoara si eficienta

Gama Forzaspirainseamna angajamentul Polti si msiunea sa de a proiecta produse simple si practice, care sa fie de un real ajutor in organizarea curateniei zilnice. Pentru toate nevoile si solicitarile, gamaForzaspira include aspiratoare cilindru compacte cu accesorii pentru toate suprafetele, aspiratoare verticale cu si fara fir pentru curatenie rapida si aspiratoare de geamuripentru curatarea geamurilor si a oglinzilor.

Forzaspira: aspiratoare pentru praf fin

Lupta cu praful pentru un aer mai curat

Gama Polti Forzaspira ofera o paleta variata de aspiratoare fara sac si tehnologii de filtrare, facand posibila nu doar captarea celui mai fin prafci si retinerea sa fara a fi imprastiat.TEHNOLOGIA CYCLONICA este bazata pe prezenta unui singur ciclon mare in recipientul de colectare capabil sa separe particulele mai mici de praf de cele mai mari, datorita fortei generate de ciclon. Orice particula fina nefiltrata de ciclon va fi retinuta de filtrul HEPA in faza de evacuare. Alternativ, tehnologia MULTICYCLONICA include numerosi cicloni mai mici, in plus fata de ciclonul principal, care maresc gradul de filtrare separand chiar si cele mai fine particule de praf. Prezenta filtrelor HEPA sau EPA si a multiplelor stadii de filtrare impiedicand reintoarcerea prafului in mediul inconjurator, facand aerul mai curat.

Forzaspira: aspirator cu clasa energetica A

Clasa energetica: ajutor pentru luarea unei decizii eficiente

Conform Directivei europene 2010/30 / EU, eticheta energetica doreste sa ghideze consumatorul pentru achizitionarea unui produs eficient din punct de vedere energetic. In functie de performanta, aspiratoarele sunt impartite pe sapte clase energetice de la A la G. Clasa A indica cel mai eficient produs din punct de vedere energetic. Eticheta ofera si alte informatii: consumul de energie intr-un an de utilizare al aparatului, cat praf intoarce in mediu de la evacuarea motorului in timpul utilizarii, nivelul de zgomot, clasa de performanta pentrucuratarea covoarelor si clasa de performanta pentru curatarea pardoselilor. Aspiratoarele din Clasa A sunt acelea cu cu cea mai inalta si eficienta performanta. Polti ofera aspiratoare pana la tripla - clasa A din gama lor, pentru a satisface nevoile de curatenie cu focus pe economisire.

Forzaspira: aspiratoare fara fir cu baterie lithium

Reincarcati fara sa asteptati cu ajutorul bateriilor lithium

In comparatie cu bateriile conventionale, bateriile lithium ion utilizate de gama Forzaspira SR aspiratoarele verticale acumuleaza energie mai rapid, nu sufera de 'efectul de memorie' si dureaza mai mult deoarece consuma energia mai incet. Avantajul este ca sunt capabile sa reincarce aparatul in orice momentfara sa astepte descarcarea totala a bateriei. Foarte la indemana, fiind mereu incarcat si evitand timpul de asteptare inutila, mai ales cand este necesara o curatenie "fulger".

Forzaspira: aspiratoare de geam fara fir

Geamuri fara pete, oglinzi si geamuri dintr-o singura trecere.

Curatarea geamurilornu a fost nciodata atat de simpla.Aspiratoarele de geamuri Forzaspira sunt fara fir, reincarcabile, si usor de manevrat. Sunt ideale pentru curatarea tuturor geamurilor casei, dar si a altor suprafete netede (cum ar fi: mesele, oglinzile,placile de gresie si cabinele de dus). Pur si simplu stergeti geamul cu o carpa uda sau cu produsul dumneavoastra favorit de curatat. Aspiratoarele de geamuriForzaspira colecteaza umezeala si usuca printr-o singura trecere

serviciile Polti