Forzaspira Lecologico

 Aspiratoare Forzaspira Lecologico
Logo Forzaspira Lecologico

Puterea de aspirare,

cu filtrare prin apa

Aspiratoarele Forzaspira Lecologico cu filtrare prin apa

Aspirator Forzaspira Lecologico cu filtrare prin apa

Curatenia perfecta si aer mai curat

Forzaspira Lecologico este aspiratorul ideal pentru persoanele care sufera de alergii deoarece impiedica praful aspirat sa se intoarca inapoi in mediul inconjurator. Praful este retinut in apa si eliminat, fara a fi imprastiat, cu exceptia momentului golirii recipientului la sfarsitul curateniei. Datorita motorului bypass, Forzaspira Lecologico poate aspira si lichide.

Forzaspira Lecologico: aspirator de alergeni

Aspiratorul recomandat pentru persoanele care sufera de alergii

Tehnologia de filtrare prin apa Forzaspira Lecologico cel mai potrivit aspirator pentru persoanele care sufera de alergii. Filtrul de apa genereaza un vortex in interiorul recipientului de colectare care retine praful si il impiedica sa se intoarca inapoi in mediul inconjurator. In plus, cele 4 stadii de filtrare si filtrul HEPA, ajuta la captarea chiar si a celor mai mici impuritati, cum ar fi polenul si acarienii de praf. Aerul evacuat nu este doar mai curat, ci este fara parf, mai sanatos si purificat. Dupa curatenie, praful si impuritatile sunt eliminate prin apa, fara a fi imprastiate. Datorita eficientei sale in eliminarea acarienilor, lui Forzaspira Lecologico i-a fost acordat the "Seal of approval" de catre "British Allergy Foundation".

Forzaspira Lecologico: aspirator si lichide

Un ajutor in casele cu copii si animale de companie

Forzaspira Lecologico este dotat cu un filtru de apa special facand posibila aspirarea prafului si a lichidelor . In casele cu copii sau animale de companie, mici accidente domestice sunt mereu posibile: Forzaspira Lecologico este un bun aliat pentru aspirarea apei, a laptelui, a cerealelor si pentru curatenia rapida. Mai mult, Forzaspira Lecologico aspira cu o putere constanta pentru a preveni risipa de energie.

Forzaspira Lecologico: aspirator cu filtrare prin apa si accesorii

Elimina praful din toate colturile casei

Filtrarea prin apa, stadiile de filtrare si filtrul HEPA il fac pe Forzaspira Lecologico aspiratorul idealr pentru cei care doresc in casa un mediu curat si mai sanatos. Gama include trei modele care asigura oaspirare puternica si constanta. Sunt dotate cu o gama variata de accesorii: perii pentru curatarea tuturor tipurilor de pardoseli, setul de accesorii pentru diferite suprafete. Modelul de top Forzaspira Lecologico Allergy_Turbo are in plus peria de parchet si mini peria Turbo pentru curatarea mobilierului tapitat. La acest model, comenzile sunt pe maner pentru o maxima comoditate.

serviciile Polti