Cimex Eradicator

Cimex Eradicator:  cum sa eliminam plosnitele
Logo Cimex Eradicator

Solutia naturala si finala

impotriva plosnitelor

Cimex Eradicator: cum sa eliminam plosnitele

Cimex Eradicator: generatorul de abur in lupta cu plosnitele

La revedere plosnitelor, fara insecticide

Cimex Eradicator este capabil sa elimine plosnitele adulte si oualele prin soc termic, deoarece acestea sunt foarte sensibile la schimbarile de temperatura. Este un generator de abur la care se conecteaza accesoriul "Steam Disinfector", patentat Polti la nivel international, care incalzeste aburul pana la 180°C. Pentru a elimina mirosul caracteristic al plosnitelor si pentru a dizolva substanta cleioasa care lipeste oualele de suprafete, aburul este generat impreuna cu detergentul HPMed.

Cimex Eradicator vs plosnite
Cimex Eradicator: eficienta aburului impotriva plosnitelor

Elimina 100% ouale: eficienta testata a aburului uscat supraincalzit

Testele in vitro au demonstrat eficienta aburului uscat supraincalzit in liminarea infestarilor cu plosnite prin cateva tratamente punctuale. Dupa primul tratament, aburul uscat supraincalzit emis de Cimex Eradicator este capabil sa elimie 100% dintre oua si mai mult de 90% dintre insectele adulte. Testele au fost efectuate de catre Pest 2000- Pest 3000. Beneficiul pricipal al lui Cimex Eradicator este aburul uscat supraincalzit care este generat in boiler si apoi adus la o temperatura de pana la 180°C in camera de expansiune controlata, pozitionata in accesoriul "Steam Disinfector", patentat Polti la nivel international.

Cimex Eradicator: solutia naturala impotriva plosnitelor

Avantajele aburului: o solutie complet naturala

Cimex Eradicator este o metoda de eliminare a plosnitelor cu impact scazut asupra mediului inconjurator care nu necesita utilizarea insecticidelor. Dupa tratament, suprafetele pot fi utilizate imediat, fara alt timp de asteptare, amestecul de abur si HPMed poate fi generat in prezenta oamenilor. Este eficient, rapid si jetul de abur poate fi directionat catre cuiburi, pentru a patrunde chiar si in cele mai ascunse si greu de tratat colturi.

Cimex Eradicator: elimina plosnitele si mirosurile neplacute ale acestora

Opreste mirosurile neplacute

Utilizarea detergentului HPMed impreuna cu aburul uscat supraincalzit generat de catre Cimex Eradicator este combinatia ideala, datorita caracteristicilor sale mirosurile neplacute emise de plosnite. Amestecul de abur si HPMed poate fi generat chiar si in prezenta oamenilor, faciliteaza indepartarea oualelor de pe suprafete si a urmelor organice.

Cimex Eradicator: qualità made in Italy

Calitate "Made in Italy"

Cimex Eradicator este un produs proiectat si produs in Italia, asamblat in fabrica de la Bulgarograsso in provincia Como. Controlul direct asupra intregului proces de productie, permite controale riguroase ale calitatii si sigurantei materialelor utilizate. Chiar si accesoriile care insotesc produsul sunt fabricate in Italia.

serviciile Polti