Vaporetto

Vaporetto curatenia casei
Logo Vaporetto

Eficient in mod natural,

doar abur.

Vaporetto pulitore a vapore

Vaporetto: aparatul de curatat cu abur complet si natural

Curatarea in profunzime a intregii case respectand mediul inconjurator.

Vaporetto este solutia completa si naturala pentru curatarea si igienizarea intregii case. Gratie temperaturii inalte de 150° C din boiler si presiunii aburului de pana la 5 barVaporettodizolva murdaria si elimina cele mai comune bacteriicum ar fi Salmonella si Staphylococcus. Uscat si puternic, usuca imediat, nu lasa urme de reziduuri si este pieten cu mediul inconjurator: nu are nevoie de detergenti, protejând astfel mediul și sănătatea oamenilor.

Vaporetto ofera diferite tipuri deaparate de curatat cu abur pentru a satisface diferitele nevoi si rutine de curatenie:

  • modelele canistra: dotate cu boiler sub presiune care transforma apa in abur in doar cateva minute, ofera o gama variata de accesorii. Aceste modele sunt eficiente pentru curatarea oricarei suprafete lavabilede la podele la bai, canapele si geamuri. Perfect pentru curatenia speciala, zilnica si rapida.
  • mopuri cu abur: proiectate pentrucuratarea tuturor tipurilor de pardoseli: gresie, pardoseli dure si covoare. Ele genereaza abur in doar cateva secunde si sunt imediat gata de utilizare pentru curatenia de zi cu zi.
  • guns: greutate redusa si usor de utilizat, sunt proiectate pentrucuratarea rapida a suprafetelor mici cum ar fi robineti, obiecte sanitare, rosturi si plinte.
Vaporetto steam cleaner video demo
Vaporetto pulizia ecologica

Curatenie Eco-friendly: ucide si indeparteaza 99.99% dintre germeni, bacterii si virusuri fara detergenti.*

Curatarea casei dumneavoastra cu abur, este o metoda ecologica si naturala. Nu sunt necesari detergenti, doar apa, adusa la o temperatura inalta, devine imbatabila impotriva petelor, grasimii, depunerilor de calcar si elimina 99.99% * dintre cele mai comune microorganisme din casa cum ar fi: Salmonella si Staphylococcus. Folosirea zilnicaa aburului Vaporettoeste o alegere buna care ajuta la la protejarea mediului si reduce bugetul casei prin eliminarea consumului de detergenti.

*Testele efectuate de un laborator extern si idependent ne arata ca Polti Vaporetto ucide si elimina 99.99% dintre cei mai comuni germeni, bacterii si virusuri.

Vaporetto elimina acarienii si alergenii

Potrivit pentru cei care sufera de alergii: abur certificat impotriva acarienilor de praf.

Eficienta lui Vaporetto in eliminarea acarienilorde praf a fost demonstrata de catre University of Cambridge si Spitalul Dertmatologic din Lyon. The University of Cambridge a descoperit ca aburul Vaporetto elimina 98% dintre acarienii de praf din slatele si 97% din covoarecu o reducere de 86% a alergenilor. The Dermatological Hospital of Lyon a dovedit ca puternicul jet de abur Vaporetto elimina acarienii de scabie doar dupa 5 secunde de aplicare. In plus, Vaporetto este certificat de catre British Allergy Foundation, prestigioasa institutie britanica care a oferit "Seal of approval" pentru produse eficiente in eleiminarea alergenilor din mediul inconjurator.

Vaporetto pulitore a vapore a traino

Aliatul dumneavoastra pentru curatarea fiecarei camere din casaa.

Vaporetto aparatele model canistra sunt mai versatile decat pana acum: aburul este potrivit pentru toate suprafetele, chiar si cele mai delicate si gama variata de accesorii cu care sunt dotate va permit sa curatati covoarele, pardoselile dure, geamurile, plintele, obiectele sanitare si draperiile. Unele modele sunt dotate si cu curea de umar pentru a face activitatea de curatenie si mai usoara. Pentru a satisface nevoi speciale pentru curatenia zilnica si rapida gama de aparate Vaporetto model canistra ofera modele variate cu performante diferite cum ar fi puterea aburului, care variaza de la 3 la 5 bar si accesoriile din dotare

Vaporetto scope a vapore

Mopuri cu abur usor de folosit si gata de utilizare in cateva secunde.

Mopurile cu abur Vaporetto sunt usoare si simplu de utilizat, proiectate pentru curatenia rapida de zi cu zi. Sunt dotate cu rezistenta pentru schimb de caldura care genereaza abur in cateva secunde. Gata de utilizare imediat, acestea curata eficient pardoselile . Anumite modele au integrat si curatator cu abur manual care ofera avantajul curatarii suprafetelor mici cum ar fi: raobineti, elemente sanitare, plite, perne.

Vaporetto pistole a vapore

Pistoale cu abur: de dimensiuni mici pentru curatenie rapida si targetata.

Pistoale cu abur sunt cele mai mici modele din gama Vaporetto dar sunt la fel de eficiente din punct de vedere al puterii de curatare cu abur. Dotate cu boiler, pentru a curata suprafete mici , sunt utile pentru a indeparta micile pete de pe covoare si canapele si pentru a le mentine curate zilnic. In plus, puteti utiliza pistoalele cu abur pentru a revitaliza plantele si draperiile si pentru a elimina mirosurile din haine. Anumite modele sunt dotate cu un rezervor pentru parfurm care va permite sa emiteti o combinatie de abur cu odorizant de camera , imprastiind un miros placut in intreaga casa.

serviciile Polti