1.Preturile Bunurilor si Serviciilor afisate in cadrul site-ului www.polti.ro includ T.V.A. conform legislatiei in vigoare.

2.Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in fiecare Comanda. Vanzatorul va emite catre Cumparator o factura pentru Bunurile si Serviciile livrate, obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.

Modalitati Plata :

  1. Plata la livrare (ramburs )
  2. Plata prin transfer bancar (Efectuază transferul bancar direct în contul nostru. Folosește numărul comenzii ca referință de plată. )Cont Bancar IBAN: RO50INGB0000999905775779  BIC/SWIFT INGBROBU
  3. Plata prin card

Datele cardului de plata ale Clientului/ Utilizatorului/ Cumparatorului nu vor fi accesibile Polti si nici nu vor fi stocate de catre de Polti sau de catre procesatorul de plati integrat in Site, ci doar de catre institutia de autorizare a Tranzactiei sau o alta entitate autorizata sa presteze servicii de stocare date de identificare a cardului, despre a carei identitate Clientul/ Utilizatorul/ Cumparatorul va fi informat, anterior introducerii datelor.

Entitatea autorizata sa presteze servicii de stocare a datelor de card este „NETOPIA” mobilPay este un serviciu al NETOPIA SRL inregistrata in Bucuresti RO15565496, J40/9170/2003, Bulevardul Pierre de Coubertin 3-5Office Building, etaj 4,Bucuresti, sector 2, 021901.

Gasesti toate informatiile de care ai nevoie si la suport.mobilpay.ro